پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان ، سمینار دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی 22 صفحه اسلاید ، با بک گراند زیبا مقدمه: تعر ی ف مالت: عملیات مالت سازی ترک ی بات مالت: انواع مالت: موارد استفاده مالت: مصارف غذا یی : مرور ی بر پژوهش ها ی پ ی ش ی ن : بحث : نتایج: تاث ی ر مالت بر ویسکوزیته خمیر: تأثیر مالت بر حجم نان : تأثیر مالت بر ظرفیت نگهداری آب ( WHC ): تأثیر مالت بر طعم نان : تأثیر مالت بر زمان نگهداری: نتایج کلی پ ی شنهادات : Refrences &nb ...