مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

پاورپوینت تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگراد شده بر روی خواص نان باگت

پاورپوینت تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگراد شده بر روی خواص رئو لوژیکی خمیر وکیفیت نان باگت برای رشته صنایع غذایی ، 33 صفحه اسلاید فهرست : * بیاتی در نان * مکانیزم بیاتی (فاکتور های موثر در فرایند بیاتی ) * نقش نشاسته در بیاتی نان * تنوع ژنتیکی در نشاسته ها * نشاسته های جهش یافته * ژن ها و پروتئین های مرتبط با سنتز نشاسته * مهم ترین خصوصیات نشاسته های مومی * نشاسته های مومی اصلاح شده * نقش نشاسته در کیفیت نان * مروری بر پژوهش های پیشین * نحوه اجرای تحقیق * یافته ها ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.