مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

پاورپوینت بررسی اثر طوبت و زمان بر بادام زمینی برای صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی اثر طوبت و زمان بر کاهش عطر و طعم بادام زمینی در انبار برای رشته صنایع غذایی 23 صفحه اسلاید عناوین : مقدمه: ترکیبات بادام زمینی:   اسیدهای آمینه: مروری بر مطالعات پیشین: اثر زمان انبار مانی بر تغییرات عطر و طعم: مواد فرار: آنالیزهای حسی اثر aw بر تغییرات عطر وطعم: نتیجه گیری: پیشنهادات: منابع:   ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.