پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی 38 صفحه اسلاید برخی عناوین : مصرف کنندگان مواد غذایی چه خصوصیاتی را در مواد غذایی انتظار دارند تولید کنندگان برای رفع انتظارات مصرف کنندگان چه اقداماتی انجام داده اند؟ اساس روش هایی که برای افزایش ماندگاری مواد غذایی بکار می روند چیست و دسته بندی آنها چگونه است روشهایی که دسترسی میکروارگانیسم ها را به مواد غذایی کم میکند تکنیک فشار هیدرواستاتیک بالا در ابتدا در چه محصولاتی بکار برده شد؟ سرامیک - استیل - - فلز ...