مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) ، ورد 12 صفحه هدف آنچه در این طرح بدان پرداخته می شود تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) و در نهایت برآورد قیمت تمام شده یک کیلو گرم گوشت مرغ می باشد که امید است با عنایت خداوند بتوانیم به درستی از عهده انجام آن برآییم. عوامل مؤثر عبارتند از: 1-ساختمان 2- وسایل و تجهیزات 3- آب ، برق،سوخت 4- هزینه کارگری 5- خرید جوجه یکروزه و پوشال 6- دان مورد نیاز 7- دارو – واکسن و ضد عفونی کننده ها 8 ...