موضوع طرح : تولید مشتقات گوجه فرنگی شامل رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی،آب گوجه فرنگی، کنسرو گوجه فرنگی ظرفیت تولید : 1200 تن در سال موارد کاربرد محصول: جهت استفاده در انواع غذاها به عنوان طعم دهنده و مصرف با انواع غذاها میزان اشتغال زایی : 32 نفر سس گوجه فرنگی یا کچاپ :یکی از رایج ترین محصولات صنعتی گوجه فرنگی، سس آن است که امروزه همراه با بیشتر غذاها، به ویژه فست فودها مصرف می شود .کچاپ نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می گردد. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ، گوجه فرنگی، سرک ...