فرمت فایل: word تعداد صفحه:110 فهرست مطالب فصل اول تاریخچه شرکت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازمانی فلوچارت تولید همبرگر تکنولوژی تولید همبرگر مواد اولیه گوشت چربی پیاز سویا افزودنیهای مجاز نمک طعام ادویهجات و چاشنی ها روش تولید دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز سردخانه زیرصفر گیوتین دستگاههای چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه ) دستگاه مخلوط کن دستگاه یخ ساز دستگاه همبرگرزن تونل انجماد بسته بندی همبرگر شستشو فصل دوم تعریف همبرگر رده بندی برگرها انتخا ...