فایل word 53 ص عنوان مقدمه فصل اول 1-1) انواع خشک کن خورشیدی 1-2) خشک کن با تکنولوژی بهبودیافته 1-3)خشک کن تونلی 1-4)نمودار های مربوط به نتایج آزمایشات مختلف بر روی خشک کن تونلی در مورد چند نوع ماده غذایی مختلف فصل دوم 2-1)اصول و روش ها ی خشک کردن سیب زمینی 2-1-1)روش تجربی 2-2)تجهیزات و وسایل اندازه گیری 2-3)پیش بینی دمای نمونه:آنالیز تئوری 2-3-1)استوانه 2-3-2)تیغه 2-4)تعیین ضریب انتقال حرارت جابجایی 2-5)خطاهای محاسباتی ...