ب:سس کچاب: سس گوجه فرنگی ترکیبی است از رب گوجه فرنگی، شکر، سرکه و افزودنی های دیگر که طی پروسه تولید در بسته بندی های کوچک و بزرگ به بازار عرضه م یشود. سس گوجه فرنگی نیز مانند رب گوجه فرنگی باید دارای رنگی روشن و شفاف، بدون ناخالصی و مواد و دانه های تیره، با قوام و غلظت یکنواخت باشد. از cicuicntum Lycopersicum سس کچاپ ، فرآورده ایست که هم از گوجه فرنگی تازه که از گیاه پوست کنده و دانه گرفته و تغلیظ شده و هم از رب گوجه فرنگی با اضافه کردن Solanaccac خانواده مواد افزودنی شامل نمک طعام، سرکه، سیر، ...