28 اسلاید نشاسته ترکیبی است از کربوهیدراتها که دارای رنگ سفید و طعم و بوی بخصوص خود بوده و بر حسب منبع تهیه شکل میکروسکوپی و اندازه مشخص دارد و فرمول عمومی متجاوز از 1000 بوده ، نشاسته n است که در این فرمول مقدار (C9H10O5)n آن بوسیله اسید یا آنزیمها هیدرولیز و تبدیل به گلوکز میشود. نشاسته بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . نشاسته بوسیله محلول ید رنگ از بین می رود و پس از سرد شدن به رنگ آبی بر می گردد . نشاسته در آب سرد و حلالهای آبی حل می شود . اکثر دانه های نشاسته گندم گرد و دارای اندازه ها ...