
موضوع : گزارش کارآموزی در کارخانه صنایع غذایی ( فایل word قابل ویرایش ) فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه 3 نوع محصولات تولیدی 5 ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار 6 ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری 12 کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها 13 ویژگیهای محصولات مرغ آماده طبخ 23 فرآوری 23 ویژگیهای مواد اولیه 25 فرآیند تولید 27 بستهبندی 28 کنترل کیفیت 30 روش اجرایی کنترل کیفیت 30 کنترل کیفیت مواد اولیه 32 بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید 45 با ...