(37 صفحه word)مواد اولیه اصلی : آرد ، شکر ، روغن که تناژ بیشتری آز آنها استفاده می شود. فرعی : سیتین ، بکینگ پودر، اسانس های مختلف بی کربنات های سدیم، آمونیوم، شیرخشک ، نمک ، وانیل ، شربت اینورت آرد با درجه استحصال 75-70% ، دارای گلوتن پایین اگر پروتئین آرد بیسکویت بالا باشد، خمیر حالت الاستیسیته خواهد یافت و شبیه نان می شود. شکر، کمی به صورت شربت اینورت استفاده می شود. به دلیل ایجاد رنگ بهتر، جلوگیری از کلوخه ای شدن و بالا رفتن ضریب انتقال حرارت. ...