مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی

 آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت تا بسته‏بندی که بوسیله کمیسیون فنی خشکبار تهیه و تدوین شده و درسی و دومین جلسه کمیته ملی صنایع غذایی و بسته‏بندی مورخ 62/7/9 تصویب گردید .  پس از تائید شورای عالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 ) به عنوان آئین کار رسمی ایران منتشر می‏گردد .  ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.