عنوان مقاله : بررسی قابلیت ترکیبپذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملکرد در ده ایزوله خالص هموکاریون قارچ خوراکی تکمهای سفیدچکیدهدر بین قارچهای خوراکی، قارچ خوراکی تکمهای سفید رایجترین قارچی است که در سراسر جهان کشت میشود. کشت این قارچ نخستین بار در قرن هفدهم میلادی در فرانسه شروع شد ولی تاکنون نسبت به گیاهان زراعی تلاشهای کمتری در مورد اصلاح آن صورت گرفته است. در حال حاضر حدود 38% کل تولید قارچهای خوراکی دنیا، به قارچ خوراکی تکمهای سفید اختصاص داده شده است. علیرغم ...