آزمایشات : 1 ) رطوبت : gr 5 آرد را در شیشه ساعت وزن می کنیم در داخل آون می گذاریم بعد از یک ساعت خارج می کنیم بعد در دیسیکاتور می گذاریم تا وزن ثابت شود ، بعد وزن می کنیم – باز دوباره در آون می گذاریم . این مجموعه شامل مقالات ذیل می باشد : 1-عوامل موثر بر سبز شدن بذور واستقرار گیاهچه های گندم 2-عوامل کاهش دهنده عملکرد دانه گندم دیم وآبی 3-تاثیر کشت قبلی برنج بر روی عملکرد گندم 4-قوه نامیه و خلوص بذر گندم 5-آماده سازی بستر کاشت بذر گندم و جو و تناوب زراعی 6-واسنجی یا کالیبره کردن ...