لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 « بسم الله الرحمن الرحیم » عنوان پروژه: ایمنی و بهداشت در صنایع غذایی استاد راهنما: آقای باروج گردآورنده: مصطفی سلطان آبادی فهرست عنوان صفحه بخش اول:بررسی اهمیت تغذیه و بهداشت مواد غذایی: الف) اهمیت تغذیه صحیح 2 ب) اهمیت بهداشت مواد غذایی 4 ج) تغذیه جمعیت جهان 5 د) نقش ایمنی مواد غذایی در بهداشت و توسعه جوامع 8 ه) اهمیت بهداشتی آلودگی میکروبی مواد غذایی 9 بخش دوم : نگهداری مواد غذایی ...