مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

شیرینی پزی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15   باقلوای هندی مواد لازم: ▪ تخم مرغ=۴ عدد   ▪ روغن مایع=۲۰۰ گرم ▪ آرد=۱۵۰ گرم ▪ مغز پسته یا نارگیل یا بادام=۱ لیوان پودر شده ▪ شکر=۲۲۵ گرم ▪ پودر هل=۱ قاشق مرباخوری سرصاف ▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری ▪ مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین  مواد لازم برای شیره: ▪ شکر=۵۰۰ گرم ▪ آب=۲۵۰ گرم ▪ جوهر لیمو=۱ قاشق مرباخوری ▪ گلاب=۲/۱ پیمانه  طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بز ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.