لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 14 صفحه قسمتی از متن .doc : درجه بندی تخم مرغ ها: درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد: 1-درجه AA: * پوسته: تمیز-فاقد ترک خوردگی-زبر- سفت - بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهن تر) * اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 3 میلی متر. * سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-ن ...