مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

پاورپوینت در مورد انواع روشهای طبخ مواد غذایی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .PPT ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 27 اسلاید  قسمتی از متن .PPT :    بسم الله الرحمن الرحیم انواع روشهای طبخ مواد غذایی پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد بلکه می تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد. برای مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر میشود و این عمل جویدن و هضم آن را آسانتر می کند. همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.