مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

مارک فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

    لینک دانلود و خرید محصول در پایین توضیحات نوع فایل: POWER POINT قابل ویرایش و آماده ارائه   تعداد اسلاید : 44 اسلاید 1 اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی رحیم دوانی شهریور 1384 مرکز بهداشت شهرستان شیراز 2 تاریخچه کنسرو . کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conservar به معنی حفظ کردن گرفته شده است. تعریف کنسرو کردن : عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود. . اصل کنسروکردن مواد غذایی: . براساس از بین بردن مقاوم ترین میکروب ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.